Прокурор Гешев прави черен пиар. Лъжа е, че имам бурен нощен

...
Прокурор Гешев прави черен пиар. Лъжа е, че имам бурен нощен
Коментари Харесай

Иванчева: Прокурор Гешев говори лъжи и има над 240 квадрата ново строителство - да го разследват!

Прокурор Гешев прави черен пиар. Лъжа е, че имам плевел нощен живот. 
Той си сменя версията в границите на 3 минути, разяснява Десислава Иванчева онлайн в ефира на предаването Плюс -Минус по Нова тв. 

``
реклама

Подборът на СРС-та е юридически за поддръжка тезата на прокуратурата. Това е престъпна демонстрация. Те се употребяват за черен пиар против нас. Въпросът е кой е поръчителят и изпълнителят, добави в студиото Биляна Петрова.

Гешев би трябвало да бъде разследван тотално. Има 240 квадрата ново строителство, по-точно жена му. Той лъже от самото начало - има покупко-продажби с 9 парцела за милиони. Спецсъдът си е подвластен от прокуратурата. Във време на мракобесие сме, под напън, заплашване и говорене на погрешни истини, добави Иванчева.

Припомняме, че около ареста на кмета на регион " Северен " в Пловдив Ральо Ралев Гешев направи смело изявление по случая, съпоставяйки го с делото против Иванчева. Самата тя акцентира изрично, че сред двата случая няма нищо общо.

Според Иванчева Гешев, в качеството си на зам.-главен прокурор " не може да дава изказвания по медиите и да приказва каквото си желае ". Тя твърди, че Гешев нарушава по 9 метода 13 интернационалните и национални правни принадлежности.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР